søndag den 26. juni 2011

Eminent Emulsion...

Det er altid en sanseoplevelse af de helt store, når man aflægger Jacques og min yndlingsrestaurant, Al Trés, et besøg. Den stod på forkælelse af både sind og ganer, da Jacques tryllede den ene himmerigsmundfuld efter den anden frem. Vi lod os rive med... Billederne taler vist for sig selv!


Sød og fyldig Muscat de Rivesaltes med lækre grønne oliven til apéro


Brochette de gambas med litchifrugter, ingefær, kokosmælk og vanillecrème til forret. Mums!


Kærestens hovedret: Andebryst med polenta, et kræmmerhus med soltørrede frugter og en klingende smuk Byrrh-reduktion...


Min hovedret: Millefeuille af kammuslinger på bund af nye sprøde, grønne ærter og radiser samt Banyuls-reduktion. Ikke til at stå for!


Aftenens coup de coeur: vinen 'Consolation' - rosé møder rouge, og sød musik opstår. 100 % karamelagtig Mourvèdre med tilpas mange tanniner...


Bobo-stemning hos Al Trés med skønne røde metalstole à la fransk bistro, smuk kunst på væggene, finurlige ting i skabene og et tykt tapet af bøger - alt sammen venligt omkranset af mørkt og indbydende træLokumslitteratur - inspiration til udflugter rundt i Languedoc-Roussillon


Smukke og tænderløbende desserter: coulant au chocolat med mandarinis og frisk frugt


Emulsion de fraises et de citronelle avec mascarpone. Min yndlingsdessert til dato. Specielt fordi man fik lov at være lidt piget begejstret over at måtte spise med sugerør!


Flydende snolder! We likey!!!
Café au lait en noisette med et hav af søde citronkager, makriner, karameller og gammeldags slikkepinde. Lige noget for en slikmund som mig :-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar