Sød og fyldig Muscat de Rivesaltes med lækre grønne oliven til apéro
Brochette de gambas med litchifrugter, ingefær, kokosmælk og vanillecrème til forret. Mums!
Kærestens hovedret: Andebryst med polenta, et kræmmerhus med soltørrede frugter og en klingende smuk Byrrh-reduktion...
Min hovedret: Millefeuille af kammuslinger på bund af nye sprøde, grønne ærter og radiser samt Banyuls-reduktion. Ikke til at stå for!
Aftenens coup de coeur: vinen 'Consolation' - rosé møder rouge, og sød musik opstår. 100 % karamelagtig Mourvèdre med tilpas mange tanniner...
Bobo-stemning hos Al Trés med skønne røde metalstole à la fransk bistro, smuk kunst på væggene, finurlige ting i skabene og et tykt tapet af bøger - alt sammen venligt omkranset af mørkt og indbydende træ
Lokumslitteratur - inspiration til udflugter rundt i Languedoc-Roussillon
Smukke og tænderløbende desserter: coulant au chocolat med mandarinis og frisk frugt
Emulsion de fraises et de citronelle avec mascarpone. Min yndlingsdessert til dato. Specielt fordi man fik lov at være lidt piget begejstret over at måtte spise med sugerør!
Flydende snolder! We likey!!!
Café au lait en noisette med et hav af søde citronkager, makriner, karameller og gammeldags slikkepinde. Lige noget for en slikmund som mig :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar