lørdag den 9. juli 2011

Tingfinderlørdag

Efter en hård uge var det dejligt at vågne kl. 10.00 i morges og vide, at jeg ikke skulle andet end hente rundstykker sammen med kæresten og ellers bare hvile ud. Morgenmaden blev indtaget i den gamle Chesterfield-sofa med en god, hjemmelavet jordbærmilkshake med søde, røde bær fra et af landets mange gårdbutikker.

Ellers har dagen stået på tingfinderleg i butikken på den lokale genbrugsplads, hvor der bl.a. blev fundet ting til kommende projekter.
Senere skal der brygges litervis af hyldeblomstsaft!

Hvad fordriver I lørdagen med?


Røde dåser med små hvide blomster - magen til det tapet, vi havde i køkkenet, da jeg var lille og sad i højstol. Ren nostalgi - også i den dejlige Erik Kold-dåse. Sammen kan de rumme mange knasende kager, materiale til nye projekter, hjemmeskabte keramiksmykker eller andre dimsedutter.


Desuden skønne broderier med dejlige fugle til kommende syprojekter, sengetøj, tæpper, puder og tasker. Et stykke blomstret retrostof og fint papir til indpakning af ordrer og små værtindegaver. Et fint gammelt sølvarmbånd og en dejlig og inspirerende Piet Hein-platte med et af hans mange finurlige gruk! En skøn høst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar