onsdag den 3. august 2011

Det grønne hjørne

Der er nu ikke noget som friske krydderurter og hjemmedyrkede grøntsager fyldt med sol og vitaminer.

Og sammen  med nudler, en velstegt bøf vendt i soja og sesamfrø og skåret i tynde strimler, er det en sikker vinder.

Nudelsalat à la Keas (2 personer)
  • 2 stk. engelsk bøf
  • Soja
  • Salt og peber
  • Sesamfrø
  • Friske grøntsager efter ønske
  • Knasende sprød, hjemmedyrket chili
  • Et strejf ingefær
  • En gavmild håndfuld krydderurter
  • Kinesiske nudler

Mariner bøfferne i soya og sesamfrø og krydr med salt og peber. Steg dem rosa på panden og lad dem hvile.

Snit og hak grøntsagerne og svits dem i wok. Der må gerne være masser af bid i. Kog nudlerne, skær bøfferne i mundrette, tynde skiver og vend det hele sammen i wok'en. Krydr med friskhakkede krydderurter efter smag.

Og vupti! Værsågod at spis!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar