Og sammen med nudler, en velstegt bøf vendt i soja og sesamfrø og skåret i tynde strimler, er det en sikker vinder.
Nudelsalat à la Keas (2 personer)
- 2 stk. engelsk bøf
- Soja
- Salt og peber
- Sesamfrø
- Friske grøntsager efter ønske
- Knasende sprød, hjemmedyrket chili
- Et strejf ingefær
- En gavmild håndfuld krydderurter
- Kinesiske nudler
Mariner bøfferne i soya og sesamfrø og krydr med salt og peber. Steg dem rosa på panden og lad dem hvile.
Snit og hak grøntsagerne og svits dem i wok. Der må gerne være masser af bid i. Kog nudlerne, skær bøfferne i mundrette, tynde skiver og vend det hele sammen i wok'en. Krydr med friskhakkede krydderurter efter smag.
Og vupti! Værsågod at spis!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar