søndag den 7. august 2011

Loppelørdag

Åååh, hvor jeg elsker weekend! Og jeg har haft en skøn lørdag - en rigtig tøseforkælelsesdag, hvor jeg bare har dyrket alle mine tilbøjeligheder. Dagen startede med et langt bad med diverse dullegrej ud i masker, cremer og kur. Derefter en lækker kop kaffe og en powersmoothie til at sætte gang i dagen. Da bolledejen var lagt, startede planlægningen af dagens 'markedsmølle'.

Når kæresten alligevel spiller golf, kunne jeg jo lige så godt tage ud i det blå sommerland og snuse rundt efter lopper, ikke? Det blev en begivenhedsrig tur nordenfjords med stop i bl.a. Tylstrup hos Abbé Pierres Klunsere - rent surrealistisk tilbagetogt til 60'erne og 70'erne. Herefter stop hos Tylstrup Genbrug, marked i Ørum og Asaa, før der blev skudt snapshots på LavendelBo - verdens nordligst belligende lavendelfarm og Dronninglund Slot. En dag efter mit hjerte


Lækker smoothie af bananer, spinat, kiwi, en squish honning, en håndfuld mandler, et par røde bær, et gavmildt strejf kokos, en anelse mynte og mælk....Mit nye yndlingsmøbel - et gammelt pladeskab til kun 75 kr. Bargain!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar