søndag den 7. august 2011

Muffin Treat

Her kommer den nemmeste opskrift på de lækreste cupcakes med chokolade og appelsin...M'joy!







Cupcakes med appelsin og chokolade (12 stk.)
  • 165 g. mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 30 g. usødet kakaopulver
  • 220 g. sukker
  • 2 letpiskede æg
  • 1 3/4 dl. mælk
  • 125 g. smeltet smør
  • 1 spsk. fintrevet økologisk appelsinskal

Appelsinsmørcreme:
  • 250 g. flormelis
  • 60 g. blødt smør
  • 2 tsk. revet appelsinskal
  • 2 spsk. appelsinsaft
  • Nonpareille-krymmel til pynt

- Forvarm  ovnen til ca. 180 gr. Sæt 12 papirforme i almidelige  
  muffinforme.
- Sigt mel, bagepulver og kakao i en stor skål, og rør sukkeret i.

  Tilsæt æg, mælk, smeltet smør og appelsinskal. Rør massen med en
  håndmikser i 2 min. eller indtil massen er jævn
- Fordel dejen i formene. Bag i 18-20 min. Sæt kagerne til afkøling
  på en rist
- Kom 125 g. flormelis, smør, appelsinskal og appelsinsaft i en stor
  røreskål. Rør i blandingen med en håndmikser, indtil massen er
  lind og cremet. Tilsæt gradvis det resterende flormelis og bliv
  ved med at røre, indtil massen er tyk.
- Dekorer hver enkelt cupcake med smørcreme og nonpareilles...
- Serveres sammen med hjemmelavet hibiscussaft, hyldeblomstsaft
  eller en god kop latte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar