tirsdag den 21. februar 2012

Jaipur City Life1-6: Jaipur City Palace - et smukt plads, hvor nysgerrige, men generte indere, gerne ville fotograferes sammen med undertegnede. Maharajaen medbragte under en rejse til England to store vandkar af ægte sølv og transporterede litervis af indisk plummervand til Vesten af frygt for at blive syg af det engelske vand! Se, det er da selvironi, der vil noget, men den er vist god nok. Jeg gad virkelig godt have et par eksemplarer af de smukke påfugleporte i mit kommende hjem :-)

7-8: På besøg i Jaipur Zoo, som rummede en fin lille samling af indiske dyr - nogle mere eksotiske end andre. Zoo'en bød også på en separat fugleafdeling med farverige og kvidrende skabninger i alle størrelser.

9: Royal Albert Museum

10-13: Gadestemning samt supergode og sprøde 'kæmperejechips' på en grøn plet foran Zoo. Her kan man også få friskpresset juice.

14-16: Stemningsbilleder fra de allestedsnærværende bazarer i den gamle bydel. Krydderiduften var slående og kildede de sarte næsebor. Vi måtte selvfølgelig lade os lokke af de mange farverige krydderier; hel chili, stødte karryblade, solgul gurkemeje, stødt chili, spændstige kardemommekapsler og velduftende anisfrø. Samosaerne er geniale og koster ingen penge!


17: Lækker kulfi på den berømte vegetarestaurant LMB midt i bazarområdet 

18: Vores skønne heritage style hotel, Umaid Mahal

Ingen kommentarer:

Send en kommentar