onsdag den 25. april 2012

H&M // Fashion Against Aids


Så er det fra i morgen, de heldige sjæle kan få fingrene i H&M's Fashion Against Aids-kollektion. Mon ikke, der er mange af os, der kommer til at sidde foran computeren, når vi ikke har adgang til de fine ting i butikkerne? Jeg er vild med aztekerstilen, og ovennævnte er nogle af mine favoritter. Jeg kunne sagtens valse rundt i den fine kimono det meste af sommeren - måske med en fjer i håret...

4 kommentarer:

 1. Ja, der er så mange fine ting... Er simpelthen så ærgelig over at kollektionen ikke sælges i Aalborg - kan meget bedre lide at købe tøj, som jeg har prøvet på + der er ingen ventetid... Men man må jo nøjes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ikke fair, at vi skal tage helt til Aarhus :-) Men det lykkedes dig alligevel at hapse et par gode fund, kan jeg se. Heldige asen - den smukke kæde måtte også gerne bo om min hals. Jeg var desværre ikke hurtig nok på tasterne ;-)

   Slet
 2. Jeg glæder mig så meget til, at kollektionen kommer online. Tjek et fantastisk tilbud på min blog her: http://ditteshoppingestrup.blogspot.com/2012/04/danmarks-bedste-tilbud-pa-essie.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte.
   Lækre shorts, du høstede dig. Og tak for inspirationen på din blog. Jeg må hellere styre mig lidt på neglelakfronten - har lige lagt tre nye farver til min voksende samling. Men din grønblå Deborah Lippmann-lak er 'to die for' :-)

   Slet