søndag den 1. april 2012

Sales and stripesHøsten fra udsalg i H&M. Efter at have prøvet en afsindig masse fine kjoler endte jeg med at komme hjem med en flok basics til kun 50 kr. stykket: en dejlig bomulds-tee med både smalle og brede striber, en skøn blå bomuldskjole, en kort uldjakke, økologisk bien sûr, samt endnu en stribet sag i den blødeste bomuld. Fik jeg nævnt, at jeg er ret vild med striber? :-)

4 kommentarer:

 1. Rigtig lækre ting du har købt. Man kan virkelig også finde godter på udsalg i h&m :)

  SvarSlet
 2. Hej Mette.
  Tak skal du have. Ja, jeg er ret vild med H&M's mange basisting, som ofte fås for en slik. Tusind tak for dit indlæg med tankerne om bloggingverdenen på din egen blog. Det er dejligt, at du tager stilling i en virtuel verden, der nogle gange bliver overfladisk :-) Heldigvis er vi nogle tilbage, der bare blogger, fordi vi ikke kan lade være og ikke for at få mange læsere.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fund! Selvom jeg på nogle punkter godt gad at være sådan én, der købte lidt men godt (og dyrt), så må jeg sige hurra for H&M, for hvor kan man finde mange gode ting til billige penge.
  Du har hvertfald gjort dig nogle gode fund - elsker striberne og kjolen med blonden, synes jeg er fin!

  SvarSlet
 4. @ Michlle: Ja, hurra for alle de billige high fashion-kæder, hvor os med hang til striber, prikker og delige kan gå amok engang imellem. Jeg har ogsaå forsøgt strategien med less (and more expesive) is more - dog endnu ude held :-) Og det kan da godt være, jeg skal afsted efter kjolen med blonder. Jeg lod den hænge, men har tænkt på den lige siden. Og så fås den både i crème, hvid og sort....

  SvarSlet