onsdag den 2. maj 2012

Wooop Wooop // Summer shades...


Iiiiih, hvor er jeg glad. Jeg deltog i Katrine og Sofies konkurrence om et gavekort til Shopbop.com og var så luseheldig at vinde! Så nu er der - à propos det gode sommervejr - lagt billet ind på et par lækre Marc By Marc Jacobs oversized aviators...For sådan en klodset person som mig er det helt nyt at få et par 'rigtige' shades, da jeg ellers altid har købt dem billigt med fare for at forlægge, knække eller på anden vis miste dem. Men nu tror jeg, jeg er voksen nok til at passe godt nok på disse skønheder. Glæder mig som et lille barn, til de havner i min postkasse! Weeeee! Tusind tak, Katrine og Sofie. Tjek endelig deres inspirerende blog, etfashionfund.com

Og NU vil jeg ud i solen og nyde det gode vejr og hente mig en rød snude!

2 kommentarer:

  1. Jeg har det fuldstændig ligesom dig, når det kommer med solbriller - er så dårlig til at passe på dem! Min vildeste solbrille-investering var dem fra Marni at H&M kollektionen og jeg er så bange for at ødelægge dem!!!
    Tillykke til dig :) er så fedt at vinde!

    SvarSlet
  2. Taaaaak! Ja, det er skønt, når det endelig sker :-) Satser på at de nye solbriller holder et godt stykke tid. Jeg er simpelthen en klodsmajor, når det kommer til skrøbelige ting... :-)

    SvarSlet