torsdag den 21. juni 2012

Holly Holiday...

London calling - glæder mig til lidt hurtigt sightseeing, en tur i Topshop og Primark samt en stærk og pirrende karry i Brick Lane...


Brighton by night 

Kilde: google


Brightons gader præges af japansk festival, mens vi er der. Jeg er fan!
Glæder mig til at flyde på det Døde Hav igen. Det er den fedeste følelse!
Kilde
Udsigten fra vort hotel i det palestinensiske kvarter i Amman 2011

Glæder mig SÅ meget til gensynet med denne udsigt; Bula - mit ferieparadis ved Pyrenæerne...

...og til smagen af knasende sprødt og lunt nybagt brød fra Frankrigs bedste bager!

...til forkælelse og mundorgasme hos Jacques...


og ikke mindst til vandreture, dufte, sol, sommer og kærlighed!


Føj, hvor jeg glæder mig til på søndag. Der starter to ugers eventyr på en kompakt sommerferie for M og jeg. Så bliver der tid til at kysse og kramme, til at suge livet, udsigterne og duftene til os. Til at indtage nye kulturer og falde i snak med spændende mennesker. Det bliver noget af et landemæssigt miskmask denne gang, og måske er det derfor, sommerfuglene pisker rundt i maven på mig ligenu. Kufferterne er allerede ved at være pakket og indeholder lidt af hvert til brug for et par dage i London og til 'a stroll at the peer' in Brighton, til sommervarme og dasen ved det Døde Hav og i hovedstaden Amman i Jordan. Her skal vi til bryllup hos en iransk ven, der har boet det meste af sit liv i dette fantastiske land, som vi aflagde første og meget kærlighedsfyldte visit sidste år. 


Jeg glæder mig helt teenageagtigt til at få sat hår i en arabisk salon og til at indprente mig de kulturelle momenter og eventyr i forbindelse med et eksotisk bryllup. Når indtrykkene fra Mellemøsten har sænket sig, flyver vi lige lukt ned i vores paradis i Sydfrankrig for foden af Pyrenæerne. Her har vi efterhånden tilbragt mange ferier, og det er i ferskenmarkerne, på bjergsiderne, i de gavmilde naboers køkkenhaver og på tagterrassen vi henter ny energi i strunkne og spilfriske courgetter med persillade, grillede skaldyr, vandreture ved vandfaldet, cykelture i lundene, daseture ved Middelhavet og 'snusen' til lavendelmarker hånd i hånd. Ååååh, hvor jeg glæder mig.


Jeg fejrer Skt. Hans i det vestjyske hos min kære familie, og så damper vi lige så stille afsted på vores eventyrfærd på søndag. Der bliver ingen 'live'-blogging fra min side, for jeg vil nyde ferien fuldt ud uden forstyrrende telefoner og internet-oversprings-tamtam. Men der kommer da lidt planlagte indlæg indimellem.


Har I spændende sommerferieoplevelser tilgode?

2 kommentarer:

  1. Wow nogle fantastiske billeder og hvor lyder det bare spændende alt det i skal opleve i ferien. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak - kan ikke tage æren for dem alle, men skal gøre mit til, at der kommer spændende billeder med hjem fra en kompakt ferie. Glæder mig helt vildt til at opleve og nyde livet...

      Slet