tirsdag den 31. juli 2012

London, my love

En flok timer af vores kærkomne sommerferie blev spenderet i London. I transit på vej mod blide Brighton havde vi ca. 7 timer til udforskning af hovedstaden. Heldigvis har jeg været der masser af gange, så vi kunne springe den værste sightseeing over og bare koncentrere os om at nyde. Jeg benorves altid af den ufattelige farverigdom, som udspiller sig overalt; i the tube, i gadebilledet og ikke mindst blandt en broget menneskeflok. Vi nød at ankomme tidligt til et blæst kvarter omkring Baker Street, hvor byen stadig sov, men dog hurtigt afløstes af et mylder af flippere og farverige teenagere på Camden Lock. Vi udforskede de mange boder, det lækre gadekøkken og de skæve bygninger, før turen gik til Canary Wharf til en regnvejrstur hånd i hånd. Vi nåede også forbi China Town til en gang knasende sprød Peking Duck og et glimt af farverige vimpler og papirlamper, før vi hastede gennem Oxford Street og tilbage til Victoria Station, hvor den lille futter ventede på at tage os med på flere eventyr...

2 kommentarer:

 1. Dejlige billeder :D Jeg har aldrig selv været i London, men når jeg ser disse billeder, får jeg virkelig lyst til at tage afsted med det samme :) Suk!

  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, for Sørensen da, Pernille. Fat kamera og pas, og tag Christian ved hånden og se at komme afsted :-) Der er simpelthen så meget lækkert guf i Camden Town, som I begge ville elske! Trust me :-)

   Slet