tirsdag den 14. august 2012

Arabic hair fashion

Forud for det skønneste iranske bryllup i Jordan fik alle de kvindelige bryllupsgæster sat hår. Undertegnede var ingen undtagelse. Et helt kuld af arabiske frisører var til vores rådighed i et par dejlige timer, hvor den stod på den vildeste hår-tortur med kam, nåle og hårtørrer. Jeg ville ønske, jeg var stoppet ved Marilyn-looket, for kæresten mente, at jeg lignede et dansk frimærke med den gæve Dronning Margrethe med opsat hår. He he.... deraf den 'stramme tante' på det sidste billede. Følte mig helt royal, indtil en hel dåse hårlak og 37 hårnåle skulle ud igen. Av!

4 kommentarer:

 1. Får vi ikke hele outfittet at se? :)
  Din kjole (eller top?) ser altså pæn ud, og din fine halskæde

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jeg nok arbejde på, søde Jenni :-) Der kommer snart et par ekstra indlæg fra brylluppet, deriblandt et med hele outfittet :-)

   Slet
 2. De har vist noget med stort hår når man kommer længere sydpå, men syntes nu du bærer det opsatte hår rigtig fint og printet på din kjole ser rigtig spændene ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har de godt nok, og så kan man diskutere, om det er pænt eller ej, men prangende er det i hvert fald ;-) He he... Det er faktisk 'bare' en gammel H&M-kjole, som jeg lige fik døbt til en bryllupskjole. Det var netop printet, der fik mig til at falde for den :-)

   Slet