tirsdag den 28. august 2012

The perfect knit

The perfect knit


Så har efteråret meldt sin ankomst. I hvert fald her i det nordjyske, hvor vinden rusker i trækronerne, og jeg har gemt mig under et tæppe med et krus skoldhed fairtrade-kaffe. Efteråret er faktisk min yndlingsårstid, for så er det virkelig legitimt at hygge og gemme sig i smukke, varme sweatre. Jeg er lige nu på jagt efter den perfekte af slagsen. Ovenstående er gode bud. Har I nogle favoritter eller planlagte køb?


4 kommentarer:

 1. Jeg synes simpelthen de er så flotte, de sweatre med strikket mønster! Jeg overvejer meget at købe den fra monki, men kan ikke beslutte mig for hvilken farve det skal være!
  Har du tænkt dig at købe en af dem? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! De er vildt lækre, og det bliver ikke nemmere af, at der er så mange lækre farver, nej! Har også selv overvejet Monkis billige strik. Må vist en tur i butikken for at prøve dem live :-)

   Slet
 2. Jeg er helt klar tilhænger af nr. 2 og nr. 7 pga. udskæringerne - tror også de ville klæde dig bedst søs :) Prisen er dog noget i den pæne ende! Har du ikke mod på selv at lære at strikke - hæhæ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig med dig, søs :-) Det er godt at drømme lidt og tænke i stil, farver og udskæringer. Og så skal jeg vist på jagt efter et budgetvenligt alternativ til drømmestrikkene :-) Tror, jeg må i workshop hos moster, så jeg kan knække strikkekoden. Har forsøgt, men det er sgi svært ;-)

   Slet