tirsdag den 4. september 2012

B/W wishes

B/W wishes


Det kan måske synes en smule fjollet, at et decemberbarn allerede er i gang med sin ønskeliste, men det er jo med at springe til moodboardet, når inspirationen er der :-)


6 kommentarer:

 1. Det synes dette decemberbarn ikke - tværtimod. Jeg har altid en list liggende på computeren, så jeg er klar til at opdatere den med nye ønsker.

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, ja, jeg er også én af dem med hang til en god gammeldags liste, men det er nu også smart, at man lige kan smide en flok billeder ind, så man kan bevare inspirationen :)

   Slet
 2. Ååh jeg kunne nærmest godt tænke mig at eje det hele. Jeg synes bestemt ikke, at det er fjollet. Jeg er nærmest i gang med at skrive ønskeliste året rundt. Hehe.

  /Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! Det er vildt lækre ting! Og ja, det er med at suge til sig, når ønskerne kommer dumpende :-)

   Slet
 3. Du har god smag:o) Det er virkelig nogle skønne ting, er i sær vild med Maria Black ringene som jeg selv har fået nogle af i fødselsdagsgave i år:o) Hun er en fantastisk designer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, der er altså noget råt og tidløst over Maria Blacks design. Noget industri og Chrystler Building mv., som tiltaler mig helt vildt. Dit heldige asen, at du allerede ejer et par smukke eksemplarer....

   Slet