onsdag den 10. oktober 2012

Fashionable Bling Bling
Jeg er ovenud lykkelig for mine smukke ringe fra Jane Kønig, som jeg netop har modtaget i de skønneste små æsker. Tilmed pakket ind i en fin pose, som tilføjer lidt ekstra lækkerhed til det samlede billede. Jeg var jo så heldig for nylig at nå at investere i et gavekort til Be-fashionable.com - udbudt på marchémarché, før de på 0,5 var udsolgt. Og selv om der var et fantastisk fristende udvalg af smukke smykker fra bl.a. Stine A., Line&Jo, Julie Sandlau og Izabelle Camille, var der alligevel ikke nogen tvivl om, at det var den fine asymmetriske ring fra Jane Kønig, der skulle hjem til mig. Jeg har længe været småforelsket i den, og jeg har ikke fortrudt beslutningen et sekund, selv om der er så meget hype omkring netop denne model. Den sarte, tynde kuglering med sort ruthenium er også gudesmuk. Jeg bestilte den i Jane Kønigs webshop, som lige nu byder nye læsere, der tilmelder sig shoppens nyhedsbrev, velkommen med et fint gavekort på 100 kr. Jeg elsker det spil, de to ringe sammen giver på min hånd - så elegant og enkelt på samme tid. 

6 kommentarer:

 1. De er rigtig fine dine nye ringe! :)

  Hva så har du fået set nogle
  af de 3 tøsefilm du vandt? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak! Ja, det kan du tro, søde. Har nydt "The Devil wears Prada" akkompagneret af en masse chips og snask sammen med en veninde, og har egenhændigt konsumeret "Confessions of a Shopaholic". Så nu mangler jeg bare "la grande finale" med benene oppe i sofaen under tæppet og med en god kop te inden for rækkevidde :-) Der er et indlæg på vej ;-)

   Slet
 2. Jealouuuuuuuus! De er SÅ fine! Er specielt vild med den store af dem :)

  -Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er også vildt fede. Tror, de vil gå rigtig godt i spænd med en af dine fine kæderingskreationer. Sådan en vil jeg gerne lægge billet ind på. Sender dig lige en mail snarest.

   Kram,
   Katrine

   Slet
  2. Det tror jeg nemlig også :) Vildt dejligt at du er interesseret i at få en til dig selv - du siger bare til :D

   -Signe

   Slet
 3. Hvor er de bare smukke. Jeg har selv lige købt 3 ringe fra Jane Kønig bla. den lille kuglering som du også har købt:o) Jeg overvejede også den asymmetriske ring men valget faldt på et par andre i stedet.

  SvarSlet