lørdag den 20. oktober 2012

Oreo-Chic
Oh la laaaa! Se mine fine Oreo-øreringe, som jeg har fået af søde Dagmar med den skønne fotoblog, Fisk på Fransk. For et legebarn som mig er det en helt genial lille gave, og jeg havde det så skægt med at tage billederne. De skulle jo altså foreviges sammen med den ægte vare, og det bedste var jo, at jeg fik lov at smovse i dem bagefter. Hop endelig forbi Dagmars blog, hvis I er til fine (efterårs)portrætter og kreativitet.

Skjorte - vintage
Oreo-øreringe - Dagmar
Læbestift - Sephoras Rouge Shine

12 kommentarer:

 1. De er jo helt fantastiske haha :) Jeg eeeeeeeeeelsker Oreos HAPS!!

  -Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, tak! Det var godt, du kunne få dig et lille billigt grin. Det var også meningen... Og mums, ja! Oreos er ganske vanedannende - det er farligt! ;-)

   Slet
 2. Hvor er de fede! Og det samme er din blog! :)

  Kig endelig forbi min, hvis du har lyst!
  //Simone
  www.ttomgang.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Simone. Det var da en fantastisk dejlig kommentar. Du kan tro, at jeg allerede er trofast følger af din blog - endda gennem efterhånden lang tid. Jeg er virkelig vild med dine billeder - du gør det utrolig godt :-)

   Slet
 3. Nej, hvor er du sød! Se, der blev jeg rigtig nok oprigtig glad! :-D
  Ej, dejligt at du bruger dem, det varmer mit lille kreativitetshjerte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, tak. Jamen, selvfølgelig bruger jeg dem. De er så fine, og de passer meget godt til min "gakkede" personlighed, he he. Godt at det varmer - jeg elsker også selv at være kreativ - det er noget af det bedste at fordrive tiden med :-)

   Slet
 4. Ha ha, super fede øreringe ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg er også rigtig glad for dem ;-) Hun er dygtig, hende Dagmar...

   Slet
 5. Det er da de sejeste øreringe. Jeg er selv lidt af et legebarn hvad øreringe angår, og har derfor også knapper, lynlåse, dansende figurer osv. i smykkeskrinet. Men mangler da helt sikkert et par Oreo-øreringe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er superfede! Og godt at høre, at jeg ikke er den eneste med små dyr, knapper og anden tingeltangel som øreringe. Det er jo kun fantasien, der sætter grænser. Og mon ikke, Dagmar kunne levere dig et par Oreos, hvis du spørger hende pænt ad? :-)

   Slet
 6. Hvor er øreringene søde og mmm... jeg elsker simpelthen Oreos :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er ret fantastiske - lige til at spise ;-)

   Slet