fredag den 7. december 2012

För jag be om absolut tysnat...Snekyssede landskaber i vinterdragt og måger på stilfærdig himmelflugt. Tyste vande over "himmelfjorden" og knasende ny og hvid sne under vinterstøvlerne. Intet slår den stilhed, der strømmer ind over land, når den første sne er landet. Gavmilde glimt af iskrystaller på plænerne og glitrende istapper på tage samt konstellationer af kuldespejlinger får mig til at pakke mig ind i min vamsede angorahue fra Mauermarkt og springe ud i dette helt fantastiske eventyr, som vinteren er for mig. Kulden bider i næsen og giver sunde æblekinder og gysninger i hele kroppen. Livet prikker mig i fingerspidserne og minder mig om, at det er tid til hygge og kærlighed. Selv husene synes at skutte sig i vintermørket. Jeg elsker december!

6 kommentarer:

 1. Så fint! Gullig du är!
  kram

  SvarSlet
 2. Hvor har du fanget hele Nørresundby-stemningen godt! :) Det er jo min hjemby... Du er rigtig dygtig til at tage billeder, må jeg sige! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når det kommer fra en lokal, kan jeg jo kun blive stolt :-) Og tak skal du have - jeg kan i hvert fald godt lide at tage billeder og går sjældent ret langt uden mit kamera...

   Slet
 3. Smukke billeder. Jeg er specielt helt vild med billede 3, det med bænken :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, hvor er du sød. Jeg syntes også selv, der var lidt magi over stemningen omkring den snefyldte bænk :-)

   Slet