tirsdag den 18. december 2012

Little pretty birthday giftsEt lille udsnit af mine skønne fødselsdagsgaver; fine pompon'er i skønne, blide farver fra Søstrene Grene, den smukkeste, vævede silkeskjorte med lækker struktur og små "bomber" fra H&M (fundet på tilbud - win!), en smuk og helt klassisk blazer med ærmeopsmøg, den fine essie-neglelak i den mest uimodståelige bordeaux nuance, som kommer til at hænge på mig resten af julen. En smuk rød læbestift fra Coolcos samt den fine plexiholder fra Søstrene Grene, biografbilletter (vi var inde at se Hobitten i lørdags), varme strømpebukser, lækker julekaffe fra Kronen, "Emma" af Jane Austen samt hyggefilmen Niceville. 

Mine søde forældre gav mig desuden det fine tredelte Componibili-opbevaringsbord fra Kartell, som i forvejen havde en lillesøster. Jeg er så vild med det enkle design og det, at bordet kan fyldes med lækre bøger og hemmelige skatte...

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle gode gaver, skjorten har jeg selv længe haft et crush på! Dog var min størrelse ikke til at opstøve, så jeg må nøjes med at misunde dig ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, søde Carina :-) Jeg tror også, at det var den allersidste, der var tilbage i butikken, så jeg følte mig lige ekstraheldig :-)

      Slet