mandag den 3. december 2012

Mon anniversaire s'approche

Mon anniversaire s'approche

Mon anniversaire s'approche by keas featuring button jewelry

Jeg er et ægte decemberbarn, som elsker den helt barnlige følelse af magi, jeg opnår, så snart december melder sin ankomst. I år er ingen undtagelse, for sneen er faldet tidligt, og jeg har allerede juletoner kværnende på repeat i mit hoved og planer om kælketure og sneboldkampe med efterfølgende indendørshygge med varm kakao eller gløgg og æbleskiver. 

Om ca. en uge får jeg endnu et år på bagen, og selv om jeg føler, jeg har alt, er det alligevel lykkedes mig at samle ret så mange lækre ting til ønskelisten. Jeg har længe drømt om et smukt berber-kelimtæppe i rosa, gule og jordfarvede nuancer. Den smukke puf af indiske sarier fra Hay står også højt på listen, ligesom Eames-gyngestolen, som vil være perfekt i mit læsehjørne. Jeg er ret vild med jakken fra Vero Moda, og så mangler jeg en praktisk og rå rygsæk med fine detaljer samt et par sneakers, der er rare at gå i. Elsker hemmeligheds-kræmmeriet omkring fødselsdage og jul... Hvad ønsker I jer allermest i år?

7 kommentarer:

 1. Jamen, du har jo set mine øsnker, hehe :) Og på en måde er det lidt frygteligt, at man selvom man har alt, stadig kan ønske sig ting. Men frygteligt på en gode måde, ikke? ;)

  Tæppet er ret fint. Sådan et kunne jeg (også) bruge. Og ja, December er SKØN!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert kun på den gode måde. Jeg lærer vist alligevel aldrig at begrænse mig ;-) Det er nogle lækre, pastelfarvede ønsker, du har :-)

   Slet
 2. decemberbørn er jo de sødeste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hørt, hørt! :-) Og hyggeligt, at både du og din kæreste kan fejre hinanden i december. Det er virkelig årets hyggeligste måned :-)

   Slet
 3. Ih, hvor er der mange af tingene, som også burde have været på min ønskeseddel. Havde selv fødselsdag d. 3. december, så jeg er ligesom dig et decemberbarn :) Det er simpelthen så hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en gave at have fødselsdag i december, selv om nogle mener, det må være træls. Men det er da skønt at kunne overføre sine fødselsdagsønsker direkte til julegaveønskerne :-)

   Slet
  2. Og forsinket tillykke med fødselsdagen, forresten ;-)

   Slet