lørdag den 5. januar 2013

En ny start // Velkommen til Au-delà
Velkommen til Au-delà, som er mit nye helle her i blogland. Mit helt eget drømmeland med plads til dagdrømme, hverdagsflugt og små eventyr.

Med et nyt år og en masse spændende udfordringer og oplevelser i sigte, var det på tide at sige farvel til den gamle blog, hvor jeg følte, jeg var kørt fast, og indholdet ikke belv en spejling af mig, men derimod af så mange andre tendenser, jeg er løbet med på hen ad vejen. Således er "A Photographic Fairytale" nu et overstået kapitel for mig. Jeg har længe følt, at betegnelsen ikke passede til mig. Nuvel, jeg ER en eventyrer, og jeg elsker at fotografere. Og disse egenskaber og passioner vil i høj grad videreføres på Au-delà, som først og fremmest er et forsøg på at gøre min blog mere personlig - med respekt for det frankofile hjerte, der banker i mit bryst.

Au-delà betyder ganske enkelt "på den anden side" eller "hinsides"
Udtrykket passer godt til alle de livsbegivenheder og oplevelser, jeg har haft hen ad vejen. Det er jo gået op for mig, at I som læsere egentlig ikke ved så meget om mig; hvad jeg brænder for og længes efter. Hvad jeg vil her i livet. Det vil jeg forsøge at redegøre for gennem glimtvise billeder af  flygtige rejser, hverdagsglimt og sporadiske lykkemomenter. Billederne vil stadig være i centrum, og bloggen skal fyldes med hjertevarme, naturlige motiver, kaffepauser og kunst og design. Dertil et gavmildt drys franskhed ganske efter mit hjerte. Så velkommen med mig her over på den anden side. Jeg håber, I stadig har lyst til at følge med.

- Katrine

2 kommentarer:

  1. Hvor spændende - jeg følger dig - er vild med dine billeder :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Søde Mille. Det er jeg rigtig glad for :-)

      Slet