søndag den 27. januar 2013

I det lille Pandekagehus

Sidste lørdag forsagede min dejlige kæreste og jeg den iskolde vintervind og drog over fjorden og ned til Aalborgs fine lille lystbådehavn, hvor Pandekagehuset huserer i en fin lille barak med udsigt til vandet. Vi havde en Brunch with Bubbles til gode, og sikke en lækker én af slagsen. Der er jo en grund til, at vi valgte Pandekagehuset - det giver næsten sig selv; deres pandekager er ganske fantastiske! Se bare den fine dessertpandekage med frugtsalat, som så fint var surret sammen til en syndig bombe. Og laksepandekagerne var også rigtig gode. På tallerkenen var desuden en lækker græsk yoghurt med müsli, spæde salatblade med skinke og chorizo, scrambled eggs med bacon og brie med peberfrugt. Dertil et glas asti, en kop valgfrit varmt (deres Columbine, som er halvt kaffe, halvt kakao kan anbefales på sådan en kold vinterdag) samt et glas juice. Eneste minus er, at juicen ikke er friskpresset - det burde være et must. Men udsigten var fantastisk (tror, I får et par billeder i et separat indlæg) og selskabet ligeså, så der gik hurtigt en halvanden times penge, før vi vovede os ud i sneen igen til frosne cykler med frosne gear og løse kæder. Damn you, winter :-)

5 kommentarer:

 1. HAPS hvor ser det bare lækkert ud! Brunch er min livret - og tilsat bobler - endnu bedre :D Og så må jeg lige rose det første billede - virkelig godt taget! Det ser helt 3D agtigt ud med mågen der lige smiler til kameraet!

  -Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Haps, ja! Brunch er også en af mine foretrukne måder at fordrive en dejlig formiddag på. Derfor har den også stået på brunch herhjemme både i går og i dag. Mums! Og tak for rosen - hvor er du sød! Det er vist mere held end forstand, at den kære måge lige kom flyvende forbi på det tidspunkt. Men det var i sandhed en smuk dag på fjorden :-)

   God søndag til dig - og tillykke med de mange followers på Fjæsen :-)
   - Katrine

   Slet
 2. Årh en Aalborggenser! :D
  Jeg tror faktisk aldrig jeg har været i Pandekagehuset - men jeg er lidt i tvivl. Men jeg elsker Aalborgs havneområde, så måske jeg skulle prøve det :D Maden ser i hvert fald super lækkert ud ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, ja. Men lidt en "snyde-Aalborgenser", da jeg egentlig er fra Varde. Men jeg har boet heroppe i snart 4 år, så jeg begynder at kende alle de hyggelige steder. Synes helt bestemt, du skal prøve en brunch eller alternativt bare en pandekage (de er vildt vanedannende, så nu er du advaret) i Pandekagehuset. Du har helt ret i, at der er en ganske unik stemning på Aalborg Havn, hvad enten det er ved Flydedokken, i lystbådehavnen eller ude i Skudehavnen. Man kan virkelig få mange gode stemningsbileder ved vandet... :-)

   Slet