søndag den 20. januar 2013

Note to self!
Med et nyt år følger nye gode vaner. Allerede i begyndelsen af december i det gamle år begyndte jeg at omlægge mine kostvaner, så kroppen bedre kunne følge med de uforskammede mængder af svin, jeg bød den i julen. Det har betydt, at jeg nu stadig har stor fokus på et godt morgenmåltid med lige dele fibre, proteiner og gode fedtstoffer. En typisk morgenmad er denne med en hjemmelavet grovbolle med masser af pep fra proteinrig mel samt gryn og kerner, en tyk luns kalkunbryst på hjemmelavet hummus, et kogt æg samt vitaminer og antioxidanter i form af gnavevenlige grøntsager og krydderurter. Altsammen toppet af med et drys knuste hørfrø og et skvæt tidselolie. Sidstnævnte skulle efter sigende være så sundt, så sundt, men problemet er bare, at mine smagsløg simpelthen nægter at samarbejde med den. Den smager med andre ord ganske afskyeligt, så en note to self må være: sørg for at camouflere smagen af tidselolie! Tror, jeg vil prøve at snige den i en lækker morgenmads-smoothie. Har I gode (eller dårlige) erfaringer med tidselolie og gode forslag til, hvordan man kan gøre den knap så dominerende?

4 kommentarer:

 1. Nam nam nam! Hvor ser det godt ud!

  Huge hugs http://www.gittemary.com/
  https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
  http://www.youtube.com/Gittemary

  SvarSlet
  Svar
  1. He he. ja, det er en god dag at starte morgenen på! Så kommer kroppen rigtigt i gang.

   Slet
 2. Det ser virkelig godt ud!
  Jeg har personligt ingen erfaringer med tidselolie, bare navnet i sig selv er nok til at skræmme mig væk! (;
  Men det lyder som en god idé at putte det i en smoothie - prøv evt. med noget appelsinjuice eller lignende ting, som er gode til at camouflere smagen.

  - Julie P.
  www.thisisjulie.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også vikelig godt, når man glemmer smagen af tidselsolien. Ha ha, kan godt forstå, at du blev skræmt af navnet :-) Jeg prøvede netop efterfølgende at camouflere smagen i en smoothie, og det kan virkelig anbefales. Vupti, var den klamme smag afløst af ren lykke! :-)

   Slet