lørdag den 2. februar 2013

Aujourd'hui

I dag drømmer jeg om at omsætte hele Aalborgs havnefront i smukke loftslejligheder. Hvor fedt ville det ikke være at rykke ind i de smukke gamle bygninger og indrette rå hyggehjørner med gynger og hængekøjer? Mmmm...

6 kommentarer:

 1. Hold da op, nogle smukke billeder :-) Jeg har for resten en konkurrence kørende hvor du kan vinde et par fine øreringe. Kig gerne forbi og deltag her hvis du har lyst: http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/02/konkurrence-annlil.html

  Knus Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have, Stine :-) Det er virkelig også et fantastisk sted at lade tankerne fare. Jeg vil da meget gerne lægge vejen forbi din blog :-)

   Slet
 2. Der er bare et eller noget over at gå omkring og ind i gamle forfaldne bygninger. Det er nok tanken om at de engang har været fulde af liv og nu står de bare der. Man burde virkelig som du skriver lave dem til fede lejligheder eller kreative kontormiljøer <3 Rigtig fin blog du har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret; omend bygningerne nu er forladt, er det faktisk i netop de brugte og slidte vægge, man kan mærke allermest liv. Fantasien kommer hurtigt på indretningsarbejde i fede gamle industribygninger. Og ja, jeg forestiller mig også et superkreativt kontormiljø med gynger ned fra loftet, basketbaner og en hel flydeafdeling med sækkestole, hvor store tanker kan udvikle sig... :-) Og tak for komplimenten - jeg er glad for, at du synes om mit lille sted :-)

   Slet
 3. Ja, det kunne være skønt hvis man kunne følge det til livs ang. boligerne :) Ville være fedt med en lejlighed dernede, som ikke behøver koste 9.000 + for en 3. værelses :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sikke en udsigt, man ville få. Men den koster nok også kassen, ganske som du siger :-) Men vi kan i hvert fald altid drømme ;-)

   Slet