lørdag den 6. juli 2013

Life lately


Jeg har fornemmelsen af, at livet drøner forbi i en voldsom fart, uden at jeg når at følge med. Der er lige pludselig over halvanden måned siden, jeg sidst tjekkede ind med et lille livstegn. Og hvor er der sket meget siden da. Arbejdet drøner derudaf, og jeg er endelig, endelig, endelig flyttet tilbage til skønne Århus, som jeg har savnet lige siden, jeg flyttede derfra efter studierne i 2008.

Endelig er jeg tilbage og suger til mig af byen, jeg kender så godt, og som alligevel har ændret sig så meget. Overalt skyder der nye fine steder op, og jeg elsker at udforske det alt sammen. Således har jeg i de små glimt af frihed, jeg har haft i løbet af de seneste måneder nydt at tulre rundt og tage byen ind....Jeg har snust rundt i baggårdene i Mejlgade, hvor man næsten føler sig som i Berlin, når grafittien møder øjet, og der er pop-op-fest i de små lokaler.


Jeg har nydt den industrielle råhed på Lynfabrikken...


Jeg har gået ture hånd i hånd med ham den søde og taget mig tid til at se træerne springe ud...


Jeg har taget min aftensmad med op på toppen af Godsbanen, som ligger et stenkast fra vores lille rede. Jeg elsker at have udsigten til Your Rainbow Panorama fra mit køkken- og soveværelsesvindue hver dag og have fornemmelsen af at stå op - og gå i seng sammen med Århus.

Jeg har beundret det fine Isbjerg og hængt ud på Strandbaren og været forundret over, hvor meget der er sket på havnefronten siden sidst.


Jeg har cyklet lystbådehavnen tynd og kigget efter nyfanget fisk hos brødrene Koch og drømt om at stå fra land i en fin båd...


Jeg har været på stadion og set de gule tigre spille kamp og vinde. Århus Fremad rocks!Og så er jeg langt om længe blevet forkählet i Kählers Spisesalon efter en lang gåtur med mange stop i fristende Bruunsgade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar