Cupcakes med appelsin og chokolade (12 stk.)
- 165 g. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 30 g. usødet kakaopulver
- 220 g. sukker
- 2 letpiskede æg
- 1 3/4 dl. mælk
- 125 g. smeltet smør
- 1 spsk. fintrevet økologisk appelsinskal
Appelsinsmørcreme:
- 250 g. flormelis
- 60 g. blødt smør
- 2 tsk. revet appelsinskal
- 2 spsk. appelsinsaft
- Nonpareille-krymmel til pynt
- Forvarm ovnen til ca. 180 gr. Sæt 12 papirforme i almidelige
muffinforme.
- Sigt mel, bagepulver og kakao i en stor skål, og rør sukkeret i.
Tilsæt æg, mælk, smeltet smør og appelsinskal. Rør massen med en
håndmikser i 2 min. eller indtil massen er jævn
muffinforme.
- Sigt mel, bagepulver og kakao i en stor skål, og rør sukkeret i.
Tilsæt æg, mælk, smeltet smør og appelsinskal. Rør massen med en
håndmikser i 2 min. eller indtil massen er jævn
- Fordel dejen i formene. Bag i 18-20 min. Sæt kagerne til afkøling
på en rist
på en rist
- Kom 125 g. flormelis, smør, appelsinskal og appelsinsaft i en stor
røreskål. Rør i blandingen med en håndmikser, indtil massen er
lind og cremet. Tilsæt gradvis det resterende flormelis og bliv
ved med at røre, indtil massen er tyk.
- Dekorer hver enkelt cupcake med smørcreme og nonpareilles...røreskål. Rør i blandingen med en håndmikser, indtil massen er
lind og cremet. Tilsæt gradvis det resterende flormelis og bliv
ved med at røre, indtil massen er tyk.
- Serveres sammen med hjemmelavet hibiscussaft, hyldeblomstsaft
eller en god kop latte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar