onsdag den 19. oktober 2011

Mormor...
Iiiiiih, hvor er de altså fine! Jeg har længe været lun på det fine Mormor-stel fra Normann Copenhagen, men har indtil videre været for nærig til at betale, hvad de kostede. Men så kom jeg tilfældigvis forbi Inspiration, hvor de netop nu er på tilbud. Så hvis I også er vilde med de fine kopper, æggebægre m. fl., så 'go, go, gooo', før de er væk!

Og der er altså lidt mormor over det fine kokkeviskestykke-mønster. I hvert fald giver de mig smil på læben, når jeg tænker tilbage på mormors gamle køkken. En aaalt for lang kniv skar gavmilde bidder af spegepølse og hjemmestegte frikadeller ud. Den netop anvendte stegepande røg direkte tilbage i skabet uden vask. Så var de ligesom klar til næste gang! Og ve den, der vovede at kommentere det! Køkkenet var desuden udstyret med et gammelt brændekomfur, og der var sjove fliser på væggene. Vi sad på køkkenbænken og så på, mens hunden fik sig et par godbidder. Og ofte stod mormor med rumpetten i vejret i den fine køkkenhave, hvor alverden af jordens rødder blev hevet op! Skønt!

2 kommentarer:

  1. Jeg er vild med mormor! Men jeg er også for nærrig til at betale prisen :D Nå er det godt nok et stykke tid siden, at du har købt dem men hvilken inspiration fandt du den i? :)

    SvarSlet
  2. Hej Sanne.
    Jeg var så heldig at finde dem i shoppingcentret Friis i Aalborg :-) Måske, du stadig kan nå det?

    SvarSlet