torsdag den 24. maj 2012

Gilad Hekselman in da HouseDagen i går var på mange måder magisk. Det var en af de smukke sommerdage, hvor bare solen bagte og sendte myriader af D-vitaminer direkte ind i hjertekulen på mig. Humøret var i top, jagten på et nyt og spændende job blev intensiveret med to strålende ansøgninger sendt afsted i cyberspace. Kære Lotte sørgede for hyggen med kaffe, isvand og druer. 

Om aftenen var vi til jazzkoncert i Huset, hvor Gilad Hekselman Quartet slog de livlige vibes an. Måske til tider lidt for livlige til min smag. Der var ikke så meget harmoni - trommerne fyldte for meget, men rent spilleteknisk var der ikke en finger at sætte på fyrene fra New York. Israelske Gilad Hekselman er blevet rost til skyerne, da han dukkede op på musikscenen i the Big Apple i 2004. Nogen sammenligner ham med kunstnere som Pat Metheny og Kurt Rosenwinkel - jeg er ikke helt overbevist... :-) Men en hyggelig aften var det i hvert fald i selskab med en flok kolde, fynske pilsnere, Anders og altid smukke Lotte med de misundelsværdigt fine cherry stilettos! 

Huset er et livligt potpourri af kulturelle oplevelser; et fantastisk kreativt værksted, et grafisk medieværksted, som jeg er flittig bruger af, en hyggelig café og et væld af musikale arrangementer i løbet af året - om sommeren især i den hyggelige gårdhave. Det er et af Aalborgs 4 rytmiske spillesteder med særligt fokus på jazz, folke- og verdensmusik samt alternativ undergrundsmusik. Her er du altid garanteret en finurlig musikalsk oplevelse, der inspirerer og forundrer. Og så er personalet bare de sødeste...

På vej hjem til reden fik jeg skudt nogle blændende smukke billeder af solnedgangen over Limfjorden. Der var en magisk stemning langs det tyste vand, hvor byens skyline spejlede sig kælent, og en enlig and rappede lystigt på de endnu kølige vande...

Håber, I nyder disse magiske sommerdage lige så meget som jeg.

2 kommentarer:

 1. Love your shoes ;)
  Kh vibse

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde :-) Jeg kan desværre ikke tage æren for dem. Det er Lottes fine kirsebærsko, men jeg ville gerne eje et par :-)

   Slet