onsdag den 3. oktober 2012

Mac me up // Rebel
Hurraaaa! Jeg har fået min MAC-debut (deraf det fjollede 'smirky smile' :-). Jeg har længe ledt efter den perfekte mørke farve, som passer til det meste og samtidig er tilpas speciel. Farven her tangerer det lilla i en fin eksplosion af livlig bordeaux. Er helt skudt i min fine "Rebel", som nok skal komme til at klæde mine klude i efteråret. I hvert fald er der krudt på farven og dermed grobund for at bombardere vinterdepressionen tilbage... Elsker I også MAC? Og har I nogle favoritter?

24 kommentarer:

 1. Sikke en flot farve! Den klæder dig virkelig godt :-)

  xx

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Nanna. Jeg er helt skudt i den og har også lyst til at rende rundt med den på hele tiden. Det er utroligt, hvor fjollet man kan blive af sådan noget dullegrej :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Ja, ikke? Jeg er i hvert fald pænt forelsket i den. Det er helt forunderligt, hvordan lidt 'farvelade' kan ændre ens humør :-)

   Slet
 3. Uh, den er godt nok flot! Måske jeg skulle springe ud i min MAC debut med denne :)

  -Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuuh, jeg er sikker på, at den ville klæde dig helt vildt. Kan lige se kombinationen af farven på læbestiften og dit flotte hår sammen. Er overbevist om, at det vil være et hit :)

   Slet
 4. Hold da op hvor er den flot farven! Jeg har kun to læbestifter fra MAC, de er desværre ikke helt billige, men jeg kunne bestemt godt tænke mig endnu flere farver og skal også snart ud og købe en ny.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaark :-) Synes helt sikkert, du skal prøve den, hvis den næste af slagsen bliver en MAC. Du har ret i, at det er noget af en investering - jeg flottede mig også, fordi jeg syntes, jeg trængte til ekstra meget forkælelse...

   Slet
 5. Virkelig en flot farve til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;-) Jeg er også pjattet med den. Så den bliver helt sikkert en efterårsfavorit ;-)

   Slet
 6. Hold da op, hvor er det bare en flot farve! Jeg ejer i forvejen én enkelt MAC læbestift i en nude farve, men har længe overvejet at prøve en mørkere farve - måske det skulle være denne :)

  /Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Go, go, go...Prøv den! :-) Ej, nu skal jeg ikke lokke dig i fordærv, men den ER altså virkelig flot!

   Slet
 7. Den er super fin, elsker sådan nogle blommefarver! Men jeg synes bare ikke det gør noget godt for tænderne, eller det er måske bare mig? Måske jeg skulle stryge den skepsis og bare prøve ad :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan sagtens forstå din skepsis. Jeg har dog ikke selv set det som et problem - men det afhænger selvfølgelig både af ens hudfarve og tandfarve. Det eneste problem, jeg havde, var, da jeg i første ombæring kom til at lægge for tykt et lag, som smittede af på tænderne. Men det var heldigvis væk i et snuptag, he he ;-) Så prøv endelig, hvis du har lyst. Jeg overvejede det selv nøje ved at teste den foran spejlet hos MAC.

   Slet
 8. Svar
  1. Kan kun være helt enig. Elsker kombinationen af blommeagtige nuancer i lilla, bordeaux og rød :-)

   Slet
 9. Super flot farve til dig! Har også så hørt meget godt om MACs læbestifter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Mette. Ja, jeg er i hvert fald imponeret; de har et superstort udvalg i alskens farver, og holdbarheden er helt genial! Den smitter ikke af, og den holdt en hel aften med middag, drinks og hele pibetøjet ;-)

   Slet
 10. Lækker farve :-)
  Jeg har en giveaway kørende hvis du har lyst til at deltage: http://www.stine-ebbesendahl.dk/2012/09/konkurrence.html

  KH Stine
  stine-ebbesendahl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, synes du ikke? :-) Den er vildt flot!
   Tak for tippet - jeg vil gerne kigge forbi din blog...

   Slet
 11. DEn har en rigtig fed farve - forstår hvorfor du har ledt efter lige netop den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Den er virkelig den perfekte kombi af lilla og rød og samtidig varm og lækker :-)

   Slet
 12. Jeg er vild med det smil :D

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, tak skal du have :-) Det hele behøver jo ikke være så pussenusset og pænt hele tiden. Det er vist kun godt ikke at tage sig selv så alvorligt... ;-)

   Slet