torsdag den 14. februar 2013

I den Gyldne Ghetto

I fredags var jeg til pastelfarvet kaffeslabberas hos de skønne frøkener Lou og Agnes i den Gyldne Ghetto. Skønne Lou og jeg kender hinanden helt tilbage fra gymnasietiden, hvor vi som de to yngste i klassen passede godt på hinanden. Der er sket meget siden dengang; vi har begge fundet lykken i Aarhus, og senest er den dejligste lille Agnes kommet til. Hun var et stort smil gennem hele besøget og syntes absolut ikke, hun skulle sove. Der var da også meget lækkerhed for øjet i ghettoen; Lou er en mester i at sammensætte pastelfarvede plateauer - godt hjulpet på vej af en masse rejseminder fra yndlingsbyen Berlin samt en forkærlighed for smukke tryk og Kählers keramiske univers.

Den skønne gyldne dame diskede op med lækre kager fra Langenæsbageriet: smukke, farverige macarons med perlende indhold af karamel, ganache og chili. Blandt andet. Dertil kom den smukkeste konditorkage, jeg til dato har set; pudret med lyserødt sukkerdrys udenpå og fyldt med trefarvede herligheder indeni. Toppet af med det smukkeste stykke hvid-chokolade-kunst med grafiske striber i blå, gule og røde pangfarver. Der gik hurtigt tre timer med snak og hygge, og jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal være i selskab med de gyldne tøser. Glemte jeg at sige, at der også var et kæmpe frugtfad og pastelfarvede vingummier? Og supergod kaffe? Hende Lou har stil ;-)

9 kommentarer:

 1. Ville sådan ønske jeg kunne have været med :( Men skulle oprindeligt på arbejde indtil jeg dog så blev syg... røv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var sur røv, at du blev syg, du lille. Det kunne have været så hyggeligt! Men jeg kommer heldigvis meget snart til Aarhus igen. Så næste gang! .-)

   Slet
 2. Årh det ser hyggeligt ud altså... Jeg vil os!!! :D

  -Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Signe du ved hvor jeg bor :)

   Lou

   Slet
  2. Hehe ja - og jeg kommer snart forbi - det er helt sikkert! :D

   -Signe

   Slet
 3. Tak for besøget :) Sikke nogle hyggelige billeder du fik knipset, stjæler lige dem af frk Agnes til min computer.. Du er altid mere end velkommen til at kigge forbi den gyldne ghetto!

  Kram
  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, skønne frøken. Jeg glæder mig allerede til næste gang ;-)

   Slet
 4. Virkelig skønne billeder :-)
  Hun har jo det fineste pastelfarvede hjem, hende Lou!

  xx

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Nanna. Hun har i sandhed smag og sans for hyggelige farvesammensætninger, hende Lou ;-)

   Slet