fredag den 27. juli 2012

Blåt brændstofFindes der noget bedre end frugten af flere timers slid i blåbærkrattet? Blåbær er uden tvivl en af mine sommerfavoritter - guf for øjnene og sprængfulde af livgivende vitaminer. Brændstof for krop og sjæl. Og nuvel, fordi de er så sunde, kan man jo godt tillade sig at spise dem sammen med pandekager, ikke? Der blev til et lækkert stort glas hjemmebrygget blåbærsyltetøj og en håndfuld friske bær til kagen. Mums!

8 kommentarer:

 1. Årh, hvor lækkert! Vidste ikke at blåbærrene allerede er fremme. Må finde mig et budskads og få samlet ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er vildt lækkert! Det er en anelse tidligt på sæsonen - et par uger mere, så tror jeg, de er helt perfekte. Men så er der måske andre, der har været i krattet før dig. Så go, go, go! :-)

   Slet
 2. Mmm, lækker blåbær inspiration!
  Du har gjort mig helt sulten ;-)

  xx

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, jamen det er da dejligt, at jeg kunne få mundvandet frem hos dig, Nanna :-)
   Skynd dig at bikse en flok pandekager sammen - det smager jo også fantastisk, når blåbærene bages sammen med dejen på panden :-)

   Slet
 3. Sikke nogle flotte billeder af noget så simpelt som bær :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaark :-) Ja, nogle gange er det de enkle ting, der inspirerer mest. Jeg elsker alt ved naturen, og blåbærene er virkelig blandt de spiselige favoritter :-) Forresten har jeg endelig fået indløst det fine gavekort til sko, jeg vandt hos dig. Mit valg kommer snart på bloggen :-)

   Slet
 4. Mmmmh, blåbær er virkelig noget af det bedste! :)

  - Nanna
  www.nannafrederiksen.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det holder jeg med dig i. De kan bruges i alt og smager ganske enkelt fantastisk :-)

   Slet