søndag den 8. juli 2012

Them pretty singing birds

Downtown og Deal.dk er nogle gange helt ok steder at investere i forkælelse til sig selv. Den lille fugl på hylden over anlægget havde i lang tid sunget så sørgmodigt om, at den ønskede sig en legekammerat. Så jeg fulgte dens pip og hentede en fin storebror med hjem fra Kalejdoskop - en af mine favoritinteriørbutikker i Aalborg. Ny lyder der en salig symfoni i huset, og de små fulgle fra Architectmade spreder glæde og passer meget godt til den lille Tintin-raket. Fik jeg nævnt, at jeg er vild med godt, gedigent design, der holder i generationer? ;-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er de søde(:
  1000 tak fordi du deltager i min give away.
  Jeg kan desværre ikke se, du er fast læser, som det kræver. Men det har med at drille nogle gange, så hvis du prøver at fjerne dig som fast læser og tilføje dig igen(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er noget så dejlige og bringer altid et smil frem på læben. Tak for reminderen. Jeg havde tilmeldt mig som fast læser, men siden du nu skrev, at det nogen gange driller, har jeg meldt mig fra og nu til igen. Så satser vi på, at det virker, det skidt ;-)

   Slet
 2. Åh, det er pænt med fuglene, raktten og den gule plakat bagved. (har en af samme kunster i blå udgaver med retro keyboards)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak :-) Ja, den retrofine kunst er ikke til at komme udenom. Er vist oppe på en samling på fire styk med svenske tekopper, Cathrineholmskåle og Home Sweet Midwestern Modern Home... Kunne sagtens have plads til endnu flere...

   Slet
 3. Virkelig flotte billeder! Det hele passer bare sammen! Og hvor er din blog altså bare skøn! :)

  Kig endelig forbi min, hvis du har lyst!
  //Simone
  www.ttomgang.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Simone. Nu bliver jeg jo hlet glad. Har kigget forbi din blog og suste lige igennem alle dine billeder. Du er vildt dygtig. Jeg kan især godt lide dem, hvor du eksperimenterer med portrætter og spøjse projekter .-)

   Slet