mandag den 6. august 2012

Brighton food porn














Byen ved kysten byder på et væld af lækre kulinariske oplevelser - både af den tunge engelske og den internationale af slagsen. Men som kystens perle er det mest oplagte valg naturligvis den lækre, friskfangede fisk og de lækreste af havets frugter. Bevares, det ER vel England, så der findes også i overflod af den fede, friturefedtede slags, men det skal man bestemt ikke kimse ad. Deres fish n' chips er uovertruffen - selv den mest simpelt udseende lille 'frites'-lade leverer tænderløbende, knasende paneret fisk med chunky fritter. Det indtog vi i rå mængder :-) Vores favorit, som vi gentagne gange vendte tilbage til, var dog The Regency Restaurant, der siden 1930'erne har specialiseret sig i fisk- og skaldyrsretter. Og det i enorme portioner! Prøv f.eks. Guiness-marinerede skaldyr eller den lækre, tallerkenstore rødspætte. Selv var jeg vild med de hvidvinskogte muslinger og deres alt-godt-fra-havet-tallerken. Men forbered jer på store portioner til en billig  penge! Selv om vi var propmætte, kunne vi ikke stå for den lækre grønne rabarber-crumble, som smeltede i munden. Mums! Til den søde tand opdagede vi også det stjernelækre bageri Cocoa på Queens Road, som bager de lækreste macarons, jeg længe har smagt. Favoritterne var caramel and seasalt samt ganache- og passionsfrugtvarianten, som grådigt blev fortærret på togturen ud i det blå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar