lørdag den 25. august 2012

On the dancefloor
Anden del af bryllupsfesten i Jordan foregik på et lækkert udendørs-venue, som strakte sig over et område på størrelse med to fodboldbaner. Der blev skåret bryllupskage og danset i en god times tid, før den imponerende buffet lokkede en hord af slørklædte og kortkjolede gæster i skøn forening op til de lækre grillede kebabs, det velduftende lam, de fristende salater, den enorme paella, de nybagte brød og det overvældende dessertbord. Herefter var der atter dans og trommeopvisning og mavedansere på det fine hvide dansegulv à la Saturday Night Fever. Der blev danset det meste af natten, og glade mennesker fra hele verden sang med på vestlige toner. Jeg var i rosa H&M-kjole med print, sølvclutch fra Monki, statement-kæde fra Blond Accessories, høje sorte/sølvfarvede stilletter samt hvid Chanel-inspireret jakke fra H&M til den kølige aftenvind. Og så selvfølgelig et par ekstra dansesko af de flade af slagsen til flere timers dansen på brædderne under stjernerne.

2 kommentarer:

  1. ej, ej, nej, nej! Jamen, det lyder jo som den vildeste fest nogensinde! Jeg har sagt det før, og gør det igen - hvor må det have været en vild oplevelse!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er vist også uden sammenligning noget af det mest fascinerende og specielle, jeg nogensinde har været med til. Hjertet er helt varmt af gode minder :)

      Slet