tirsdag den 11. september 2012

Kaffe i Klæder'n


Under Aalborg i Rødt hang Lotte og jeg ud i Klæder'n, som - i hvert fald før den nylige ombygning - er et af mine yndlingshængesteder i Dobbelt A. Der er så hyggeligt med den uprætentiøse og retrobetonede indretning, der bare indbyder til at slå sig ned og slappe af med en skoldhed kop kaffe i fine porcelænskopper. Nup også et modeblad og mærk freden sænke sig. Mens vi var der, solgte Klædeskabet ud af sine fine retrofund samt af sin fine samling af lækkert tøj fra bl.a. Wood Wood. Jeg havde forelsket mig voldsomt i nogle af de fine ringfingerringe fra Maria Black, men nøjedes dog med et par lækre og glitrende statement-øreringe fra Erbs & Bjerke. Synes, der var noget arkitektonisk lækkert à la Chrystler-bygningen over dem, så de blændede alle omkring mig i aftensolen på havnen resten af aftenen. Et andet kuriosum var den fine Femina-bog fra 1951 - en slags kvindens husholdningsbog, som jeg fik til bare fem mønter. Den har efterfølgende spredt glæde  og underholdning i det lille hjem. Specielt ugeplanerne med udførlige beskrivelser af maden på den helt gammeldags måde fik kæresten til at klukle. Nuvel, bevares! Måske man skal servere ham brisler eller oplagt mælk en af dagene. Tag selv et kig forbi Klæder'n. Jeg kan ikke garantere, at hyggen stadig er lige intakt, efter de har valgt at vælge vintagedelen fra, men det skal da helt sikkert komme an på en prøve! 

2 kommentarer:

  1. Det ser ellers ud til at have været et hyggeligt sted. Utroligt at de har fravalgt vintage-elementerne?! Det er da hul i hovedet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det var helt vildt hyggeligt og indbydende med hele vintageinteriøret. Min største frygt er også, at det er blevet omdannet til et eller andet klinisk, minimalistisk sted. At fjerne vintagedelen er helt sikkert hul i hovedet, så jeg finder mig nok en ny retrohule snart :-)

      Slet