tirsdag den 30. oktober 2012

Coucher du soleil

Strunkne bjørnekløer troner mod himmelens farvepalette og vender hænderne i vejret som en sidste krampetrækning, før nattefrosten rydder de sidste skærme. Fårene er kommet i stald efter en lang sommer i Lindholm på de kuperede marker ved fjorden. Marehalmen spiller i vinden, mens solen danser og kaster sit flammespejl over skyerne, der står i rolige og organiske formationer. Toner af purpur, violet og pink skyller ind over land, efterfulgt af mørkere nuancer af mintgrøn, lyseblå og isblå. Kulden farer gennem skræppebladene og sender kuldegysninger gennem min krop. Jeg kryber ind i en eventyrlig tankevrimmel for en stund, og alfer og trolde myldrer ud af mit sind på denne smukkeste oktoberaften...

4 kommentarer:

 1. Helt Utroligt smukke billeder - wow sikke en smuk aften og og omgivelser- jeg er vild med dem!!! Og dine ord, de er så fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv, tak skal du have :-) Ja, det var simpelthen bare den smukkeste aften. Og tak for de pæne ord - dem kan man jo kun blive helt glad ind i sjælen af :-)

   Slet
 2. Sikke nogle fantastiske billeder! Det sidste er sådan helt magisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ååårh, tak :-) Ingen tvivl om, at det var en af de smukkeste aftener i mands minde. Elsker, når efteråret møder vinteren i en eksplosion af frostfarver :-)

   Slet