onsdag den 24. oktober 2012

Kaffen og Giraffen
Hakuna Matata! Jeg elsker specialudvalgte gaver, små kærlige hilsener og ømme tanker. Og jeg smelter ekstra meget, når ham, der står mig nærmest, hjembringer små hyggelige minder, som han med umage har udvalgt til netop mig på sin forretningsrejse. Denne gang gik turen til Afrika, og med sig hjem bragte han den fineste kurv - flettet af bananblade. Den passer perfekt til efterårets farverige æbler og er helt sikkert også vinterens beholder for lækre hassel- og valnødder. Jeg fik også det smukkeste armbånd af mahognitræ med fine, udskårne elefanter og andre vildtmotiver. Det sidder nærmest konstant på min arm som et chunky smykke uden på en varm angora-cardigan. Jeg bliver så glad, når jeg ser på det, vel vidende at min ellers fuldvoksne kæreste har stået med svedige hænder og røde kinder for at vælge netop det smykke, han troede, jeg ville blive allermest glad for. Det er så sødt. Og så er både næsen og ganen blevet forkælet med en lækker arabisk kaffe med en tilpas syrlig beskhed og oceaner af aroma. Til sidst sneg en lille giraf sig også ud af kufferten, og den pynter nu sammen med resten af kolonien af dyr, som vi har nydt at samle med hjem fra vores fælles rejser. 

Min globetrotter af en kæreste vil snart dukke op på bloggen og fortælle lidt om sin tur i det afrikanske. Jeg håber, I har lyst til at følge med på rejsen...

7 kommentarer:

 1. Tænk at have et job, hvor en forretningsrejse kan føre én til Afrika... Misundelse herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ville jeg absolut heller ikke have noget imod. Jobbet har indtil videre ført ham mange spændende steder hen; Georgien, hvorfra jeg fik de fineste Babushka-hjemmesko, Kosovo (!), Ukraine, Bruxelles, Afrika osv. Det var også på forretningsrejse, han gjorde de indledende tilnærmelser til Jordan. Det var kærlighed ved første bilk, så vi har været der to gange siden. Jeg synes, det er helt fint, at han kan afsøge nye rejsemål og så tage mig med til de mest specielle bagefter, he he :-) Forresten fik jeg lavet en anbefaling om Jordan, som du efterpsurgte på et tidspunkt. Har du mon fundet den? Ellers sender jeg lige et link....

   Slet
  2. Du må gerne sende et link - selvom der noget tid til at en rejse til Jordan bliver aktuel (I need money, money, money is what I need...)
   Og ja, skønt med rejselysten mand, der kan gøre rejse-forarbejdet for dig. Og alle de gode gaver han kan komme hjem med.

   Slet
 2. Det lyder spændende og sikke nogle fine gaver - dem har han valgt godt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var vist også en fantastisk tur :-) Og man må sige, at han kender mig - det er fordelen ved at have været sammen så længe, at man nærmest vokser ind i hinanden :-)

   Slet