mandag den 5. november 2012

Ray Ban Clubmaster

I starten af oktober var jeg så svineheldig at vinde et gavekort til SmartBuyGlasses hos de søde tøser på bloggen Everyday Couture. Aldrig har jeg set en hjemmeside med så mange lækre solbriller og til så mange forskellige formål, og det smarte er, at man også kan købe briller online! Da jeg altid har haft hang til vintage og navnlig 60'er-stil, var der ingen tvivl om, at jeg måtte erhverve mig et par klassiske Raybans. De er netop landet i min favn. Jeg er vildt glad for dem, og de skal helt sikkert med på min nært forestående tur til Berlin - og ja! Jeg er optimist til fingerspidserne. Satser på sol og godt vejr i november. Hmmm, om ikke andet kommer jeg da til at se cool ud, he he...

Tag endelig et smut forbi Liselottes og Tinas glade blog her

2 kommentarer:

 1. Det er et godt valg! Man går aldrig galt i byen med en klassiker! Jeg ville også gerne eje sådan et par - har et par fra Urban Outfitters der er en klar rip off som jeg eeeeeeelsker :) Du er altså ret heldig må man sige :)

  -Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et sikkert valg, ja, og hvis jeg kan formå ikke at ødelægge dem, så holder de jo i hvert fald min tid ;-) Og ja, jeg er ekstremt heldig for tiden. Sender lige noget karma din vej ;-)

   Slet