fredag den 2. november 2012

Muuumin


Min fine lille Mumi-samling udvider sig stille og roligt. På det seneste har lille My og kæresteparret fået selskab af den nysgerrige Hemulen, som altid er på jagt efter flaksende og finurlige sommerfugle. Med i slænget er også kommet Mumi-trolden på eventyr og Mumi-far. Jeg elsker de kopper - det er så hyggeligt at kigge på de farverige billeder og leve sig ind i en hel anden verden ude i skoven...Og her i den kolde efterårstid bliver de jævnligt fyldt op med hjemmebrygget hyldebærsaft, lækre teer, kaffe latte og varm kakao med skumfiduser.

Jeg skyndte mig at hapse dem hjem fra Sallings hjemmeside under udsalgshelvedet. Prisen er steget lidt siden da, men der er stadig gode penge at spare på kopperne og skålene, hvis I skulle lide af akut Mumi-fascination ganske som mig :-) Find dem lige her.

6 kommentarer:

 1. Jeg har 9 mummi-krus og mangler derfor ikke flere, kan man sige. Men er stadig nogle stykker jeg gerne vil tilføje til samlingen - bla. den fine med Helmulen, og den orange med haffinatterne (eller hvad de nu hedder)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mangler absolut heller ikke flere krus, men det er jo svært at sætte stop for sit indre barn :-) Og ja, jeg kan også sagtens lige komme på et par stykker, jeg ikke kan undvære. Det er godt, der snart er både jul og fødselsdag :-)

   Slet
 2. Hehe jeg var også hurtig til at bestille et par stykker fra Sallings hjemmeside til 75kr - nemlig mymlen og stinky. Er vist oppe på 9 styk nu, men er sikker på at der sniger sig et par mere ind i samlingen :)

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg så godt, at du også var hurtig på tasterne. De er simpelthen så uimodståeligt fine og finurlige :-) Og mon ikke også, at Agnes vil elske dem og hele universet omkring dem, når hun bliver lidt større? Det er jo en god undskyldning for at udvide samlingen ;-)

   Slet
 3. Svar
  1. Tack! <3 Ja, de er så fine, og jeg elsker de finurlige og drømmende udtryk på figurerne :-)

   Slet