fredag den 21. december 2012

Backstage i kulissen

Inden juleræset for alvor tog over, deltog jeg i det fineste arrangement på Aalborg Teater. Jeg er bidt af en gal skuespiller og elsker selv at stå på scenen, selv om det desværre ikke er sket i nyere tid. Men jeg elsker at spille sjove, underfundige roller og give den gas på de skrå brædder. Derfor var der ingen tvivl om, at jeg skulle med en tur backstage på Aalborg Teater.

Jeg synes, der er den mest fantastiske energi bag kulisserne på et teater; en cirkusstemning og vibration i væggene og masser af sjove kringelkroge og rum med fantastiske remedier og alverdens parykker, rekvisitter og instrumenter, ja sågar en tordenmaskine! 

Vi var helt opslugte af teatergarderoben med tusindvis af kostumer, hatte i alle former og farver, gamle briller og smykker. Og atelieret, hvor kulisser og interiøret konstrueres, bugnede af farvelade og regnbuefarvede tuber med maling. Og så var der et helt lager à la DR's gamle programmer, hvor man skulle ringe ind og finde frem til en bestemt ting. Kan I huske det? Jeg blev helt barnligt nostalgisk af at snuse rundt i de mange kasser og kigge på papmaché-kyllinger og anden mad. 

Vi hvirvlede op og ned ad de mange trapper og satte os til sidst til rette ved et juledækket bord, hvor vi nød en lækker to-retters-menu, før vi lod os opsluge helt af den barnlige juleforestilling, Fang Julemanden.

4 kommentarer:

 1. Super gode og spænende billeder :D

  Jeg har en give-away på bloggen, hvor du kan vinde et ur fra DYRBERG/KERN til værdi a' 1000,-
  Kig forbi, hvis det lyder fristende
  http://www.fashionbysterup.dk/2012/11/give-away-3.html

  SvarSlet
 2. Åh wauw der ser fantastisk ud! Det må ha været et slaraffenland for et kreativt drømmehjerte. Tror jeg kunne tilbringe dage derinde med at snuse rundt og pille ved alle de ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også fuldstændig magisk! Det kriblede virkelig også i mine fingre for at få lov at pille ved alle tingene på lageret, prøve hatte og fantastiske kostumer og i det hele taget indånde den stemning, der er i skuespilverdenen. Ganske rigtigt et eventyrligt univers for et kreativt hjerte, ja! :-)

   Slet