torsdag den 2. august 2012

China Town & Soho











Når maven rumler på min vandring i London, er et  af de steder, der kan tilfredsstille sulten uden tvivl China Town. De fine kinesiske porte markerer indgangen til et mekka af lækre restauranter, der ligger side om side med møbellader, asiatiske supermarkeder og møbelbutikker proppet til randen med Østens mystik. Kast et blik på de farverige vimpler, og lad dig lokke af duften af sprødstegt pekingand og grøntsager sammenkogt med soya og gode krydderurter. Duft, kig, hør sprogene og mærk stemningen fra en anden verden, mens du beslutter dig for, hvor du skal spise. De sidste par gange er M og jeg havnet på The Black Bean - en lille og uprætentiøs restaurant, der udefra ikke syner af meget, men som indenfor tryllebinder os med sin lækre, friskstegte pekingand med kød så mørt, at det falder af benene af sig selv og skind så sprødt og knasende, at tænderne løber i vand ved det blotte syn af fadet. NYD at fylde maven med dampede pandekager med himmerigsmundfulde af smuk and, spilfriske agurker og forårsløg og den pirrende hoisinsovs, før turen fortsætter rundt om hjørnet på stressede og livlige Oxford Street til en omgang kaotisk shopping i Topshop og Primark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar