tirsdag den 18. september 2012

Søgaards Bryghus
For nylig var min kære veninde Anne hjemme på besøg fra Bruxelles. Vi arbejdede begge i Europa-Kommissionen i 2008, og hun valgte efterfølgende at blive dernede og fotsætte det europæiske eventyr. Det er skønt, når hun kommer hjem og fortæller, hvordan det går med gamle fælles venner i 'Berlaymonstre', som vi kaldte hovedbygningen, hvori vi alle sad i små kasser dengang...

Vi fejrede gensynet med en tur på Søgaards Bryghus, som byder på et væld af gode, hjemmebryggede øl med lækre smagsvarianter. Og maden er absolut heller ikke at kimse ad. Fra à la carte-menuen kan du vælge traditionel solid kromad, som f.eks. wienerschnitzel og gryderetter. Jeg er specielt vild med deres 'Dagens menu', som jævnligt udskiftes. Vi lod os lokke af en velduftende, grøn suppe med stegt, hvid fisk og eksplosioner af smag. Sammen med det nybagte brød blev det kun endnu bedre. Til hovedret nød vi en supermør lammeculotte med forskellige variationer af rodfrugt samt en lækker sauce. Bryghusets øl har de sjoveste navne og også utraditionelle smagsblandinger, som helt klart skal opleves.

Efter maden fortsatte vi en tur på The Wharf og i 'Gaden' :)

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det lækkert ud - har kun fået brunch på Søgaards, som jo er skøn, men kan se at selve maden heller ikke er spor værst (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det helt sikkert også. Kan helt sikkert anbefale en tur derned. Deres menuer er ren forkælelse, og så er det jo aldrig dårligt, at der er gode øl lige ved hånden! :-)

   Slet