torsdag den 13. december 2012

Birthday goodies

Birthday goodies

Birthday goodies by keas featuring a red sweater


Jeg havde den dejligste fødselsdag i tirsdags med masser af kærlige hilsener, der tikkede ind på facebook, mail og telefonen hele dagen. Og jeg blev røvforkælet fra morgenstunden med rundstykker, kager og sang og var ude at spise den lækreste italienske pizza om aftenen, efterfulgt af en tur i biffen. 

Nu sidder jeg og tripper for at komme ud at forkæle mig selv. Blandt mine fødselsdagsgaver var en god slant penge, som jeg vil omsætte i varme sager. Ovenstående er gode bud, og jeg tror, jeg vil prioritere at holde vamen med den lækre turtleneck fra Mango eller en ny vinterjakke. Kartells fine sengebord var blandt gaverne, og jeg skal ned at hente den i dag. Og så er jeg blevet ret afhængig af Macs smukke læbestifter og mangler en meget mørkerød en af slagsen til juleaften og byture. Da jeg er ramt af en voldsom snue for tiden, kalder hver en fiber i min krop på spandevis af skoldhed te - chai er blandt favoritterne ligenu. Den skønne elsdyrtrøje er måske lidt "over the top", men synes den er ret skøn :-) Hvad drømmer I mon om til jul?

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, ikke. Nu må jeg bare holde mig i skindet og udvælge det bedste :-)

   Slet
 2. Er vild med plaid'et, det er så fint... Lyder ellers som en dejlig dag du har haft :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er helt enig. Tror også, den kan give mange varme hyggestunder på sofaen :-) Det var godt nok også en skøn dag med masser af tanker og kærlighed :-)

   Slet
 3. Sikke en fed striktrøje! Og super fed blog med nogle skønne billeder :)

  Du er mere end velkommen til at kigge forbi min fotoblog hvis du en dag har lyst : silleagerskov.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den ser nemlig dejlig vamset ud. Og tak for rosen - nu rødmer jeg jo helt.
   Jeg har taget et smut forbi din blog - du er godt nok dygtig med kameraet. Sikke billeder, du kan skabe :-) Jeg tager også selv mine med et Sony Nex - er helt pjattet med de mange effekter og den konstante skarphed :-)

   Slet